söndag 30 maj 2010

Men...jag vill tävla!

Sitter hemma och mår lite sådär, har mått sådär hela veckan...så sjukt tråkigt har inte kunnat träna ordentligt. Dessutom är det två tävlingsfria helger nu.. detta suger ju! Motivationen till att köra ut o rulla är inte så hög tyvärr... Gör det sen..
Nu ska jag äta frukost o sen till Lund!
Ha De

Saknar belgien!

måndag 24 maj 2010

Chill Måndag!

Hej!

Har haft en ganska chill måndag idag faktiskt! Skola var tråkigt som alltid men snart slut så. Sen begav jag och Gustav mig ut i skogen med dirt cyklarna. Gustav hoppa och jag fota. Då jag slutat hoppa med dirt efter för många skador...vill absolut inte skada mig nu mitt i racer säsongen! Nu sitter jag och dricker kaffe med mamma framför tvn! Riktigt gott och









söndag 23 maj 2010

En massa tredje platser!

Hej, nu var det längesen jag skrev in...inte alls bra. Men bra har det gått på tävlingar i alla fall! Götene GP var jag väldigt aktiv på men jag lyckades aldrig komma loss riktigt. Jag blev trängd i en kurva på sista varvet så då var den placering borta. Jag blev 6:a. Dagen efter det så var det kinnekulle loppet jag visste att jag hade en riktigt bra chans att placera mig bra , Jag hade laddat för den tävlingen ett helt år. Och bra gick de! Jag kom trea efter Ludwig och Marcus. Så jag är nöjd.


Nui helgen var jag och körde Oskarshamns 2-dagars. Det var i princip Trampen mot Nässjö så jag visste att det skulle bli jobbigt. Jag kom delad tre på prologen. sen på Gp:et så gick Marcus (Nässjö)loss. Jag hamnade tillsammans med Martin och Linus. Jag visste exakt hur jag skulle göra så jag körde i kullerstensbacken. Linus tvingades släppa och då var det bara jag och Martin kvar. jag visste att han inte skulle dra nånting och det gjorde han inte heller. Jag kom närmare och närmare Marcus men kom aldrig ikapp. Martin ryckte när det var ca. två varv kvar och höll undan så jag blev trea. Och låg tre toltalt nu också. Idag så var det linje som gällde. Efter några varv lyckades Marcus och jocke gå loss. Så jag lät bara dom köra. Dom fick en stor lucka. Bakom så var det jag,Martin och Filip (Bure) som körde. Jag ryckte på slutet av varvet i backen och fick en lucka. Luckan höll och jag blev trea. Jocke blev tvåa. Jag blev trea totalt.



JUST DE FK TRAMPEN!!!
Nu är jag trött!


Ha De!

fredag 14 maj 2010

Taggar inför Kinnekulle

Hej! Snart beger jag mig upp till Götene för att köra Kinnekulle och Götene GP Riktigt laddad e jag inför helgen. Men nu ska jag äta sen packa sen åker vi. Det gick inte att lägga upp bilder ännu en gång....Tråkigt. Ha de bra!

onsdag 12 maj 2010

Inomhus träning= Smärta

Hej!
Idag fick jag köra dagens pass inomhus då det regna och blåste som f*n. Alltid lika mycket smärta i benen när man kör inomhus. Nu blir det lång helg!! Helt sjukt skönt! Det inleder vi med träning! (vad annars? Sovmorgon? F**k that!) så det blir alltså att gå upp tidigt imorgon för att träna! Trevliga tävlingar i helgen för övrigt! Sitter just nu och kollar på när Sebbe tränar... Snart Mat!

Ha De !



King Pippo!

måndag 10 maj 2010

Wendes Dag2

Hej!
Igår var ju andra dagen på Wendes 2-dagars. Först ett Gp som gick riktigt bra. Jag var ca. 8 sek efter trean Linus i Totala så jag visste att jag behövde köra ifrån han. Martin och Marcus (Nässjö) kom loss. På varvet efter deras ryck så ryckte jag och körde ikapp utan problem. Vi höll igång tempot där framme och klungan kom inte ikapp. Jag visste att jag förmodligen skulle behöva jobba dom sista varven då dom ville såklart ha upp Linus också till oss. När det var ett varv kvar så hörde jag pappa säga att Linus var på väg själv. Då fick jag dra hela sista varvet och när det var ca. 500 meter kvar så ryckte martin och Marcus. Jag orka inte dra igång så höll mitt tempo. Linus kom aldrig närmare utan tappade på sista varvet så jag drog ut min ledning till han inför Tempot som skulle gå på eftermiddagen. Inför tempot låg jag alltså trea med ca. 40 sek bak till fjärde mann Linus. Det var bara till att ladda upp i och köra allt på tempot. Jag blev 4:a på tempot men blev tre totalt. Jag är nöjd med helgen. Jag gjorde allt jag kunnat mot tre Nässjö som kör taktik mot en.

Ha De

Jonathan

lördag 8 maj 2010

Wendes dag1

Hej!
Ja nu har jag kört Wendes 2 dagars första etapp... Fanns inte så mycket att göra då Nässjö CK var tre stycken som körde taktik. Nu ska jag sova! Ha De

måndag 3 maj 2010

Youth Tour

Hej! Nu har jag äve kört Youth Tour vilket inte gick så bra tyvärr. På tempot kom jag 35/90 jag blev näst bästa svensk så de e jag nöjd med. Sedan på gp:et satt jag bara med in. Linje dag 2 gick riktigt riktigt dåligt. Så jag rullade bara dom 4 sista varven. Sista linjet fick jag punka på första varvet men med ett nytt hjul och lite pace så var jag tillbaka till klungan igen. Jag försökte rycka och kom iväg men det blev aldrig nån bra lucka så jag satt bara med in denna dagen också. Oj vad mycket det blev på en gång... men hoppas ni förstod att det var inte nån toppen helg för min del. Nästa helg blir det Wendes loppen. Vad jag har förstått så blir det inte så många startande och att det blir Fk Trampen mot Nässjö Ck i princip. jag ska bo i Kivik i helgen! Riktigt skönt! Bilder från Kivik kommer efter helgen om jag hittar min kamera laddare... inte bra. Nu ska jag chilla!

Ha De !

Jonathan