onsdag 29 september 2010

Det är väl dax för ett nytt inlägg

Hej! Nu var det ett tag sen jag uppdatera igen.Knäet verkar faktiskt bli lite bättre! Eventuellt så ska jag prova cykla nästa vecka! Längtar grymt mycket! Just nu sitter jag i en fåtölj i skolan och har rast..har precis gjort engelska prov vilket kändes grymt bra! Efter skolan så ska jag först hitta Eric sen ska vi ner och simma. Jo på tal om simningen, förra gången jag va där så kom jag på hur dålig jag var på att simma...jag kunde ju inte andningstekniken! Så idag kommer gå ut på att öva mig på att simma ordentligt, känner mig liten igen...nu ska jag snart in på lektion igen.
Ha De!




måndag 20 september 2010

Hemma

Hej!
Hemma från skolan idag...att va sjuk e de sämsta som finns. Just nu sitter jag och avnjuter en skål gulasch soppa och en vitamin well, riktigt gott! Men hade gärna varit frisk. Idag kommer jag inte göra så mycket,ikväll blir det tårta då Anna fyller år. GRATTIS ANNA! Sen kommer Fredrik och håller mig sällskap efter skolan. Nu ska jag äta upp!

Ha De

söndag 19 september 2010

Städ Söndag!

Hej!


Nu har jag städat hela lägenheten! De blev faktiskt bra.













Nu vill jag bara ut och cykla.. men tyvärr räcker det inte bara med att bli frisk utan knäet måste också bli bra. Men jag tycker att knäet inte är lika känsligt som det va innan. Så får väl hoppas på att det är bra nu då. Synd bara att vintern börjar ju närma sig, så blir nog inte så många ute pass på racern till. HAr pysslat om cykeln väldigt mycket under tiden den inte får rulla. Tvättat den två gånger...den var visserligen ren den andra gången, men känslan av att ta hand om den är underbar!
















Jag har kommit på att jag har lite svårt med att få plats med allting i mitt rum så de här blev lösningen till mina cykel kläder...























Får väl se hur länge den idén håller.

Nu ska jag städa upp de sista och sen ta de lugnt.

Ha De!

Jonte

lördag 18 september 2010

Hej!

Vaknade imorse och kände mig krasslig... inte kul att bli sjuk men alla andra här på gymnasiet har ju varit sjuka så nu är det tydligen min tur. Denna helgen är jag ensam i lägenheten, måste faktiskt säga att de e rätt skönt när det e helt tyst överallt. Alla andra e på tävling så jag får klara mig själv dessa två dagar. Sitter just nu i mitt rum med en kopp kaffe och håller på att sortera ut bilder som ska skickas till Björn Stenberg. Grymt skönt att bara sitta ner en stund! Sen ska jag gå ut med soporna och vem vet kanske blir en vända på stan.

Här är lite bilder på min lägenhet! Fler bilder kommer sen .


Köket:












Hallen:

lördag 11 september 2010

Mycket!

Hej!

Oj nu var det verkligen länge sedan jag skrev in... Riktigt sjukt dåligt av mig! Jag bor ju nu mera i Falun! Allt flyter bra förutom cykeln... Jag skadade knäet innan Falun ju, Nu har det kommit tillbaka igen. Jag får inte cykla på tre veckor nu.. då jag håller på med rehab träning. Detta är sjukt tråkigt men jag får mycket stöd så det kommer nog gå bra! Just nu är jag i Skåne faktiskt, jag är hemma och hälsar på. På Måndag ska jag upp till Falun igen. Nu bjuder jag på en bild från säsongen, och berättar även att nu kommer jag börja blogga mer igen! Ha De!