torsdag 31 december 2009

måndag 28 december 2009

Dagens Applåd!

Dagens applåd går till Joakim Rissveds! För att han e grymme bra på att fota! Bilden nedan har Jocke tagit. Besök hans hemsida!: www.joakimrissveds.com . Alla hans bilder e i toppklass! Grymt... Nu ska jag ner o klippa mig!
Ha De!

söndag 27 december 2009

Vinter? Nej värme, men tack ändå!



Kallt! Idag körde jag årets segaste träning. Fick hammaren efter ungefär 2h 30min inte alls bra. Men nu har jag ätit väldigt mycket sen jag om hem! Nu vill jag bara ha sommar och tävlingar! Så därför bjuds det i detta inlägget på några värmande bilder lite bilder från säsongen 09!













måndag 21 december 2009

De börjar gå bra nu!

Har varit sjuk nu i helgen så därför jag inte har skrivit in på bloggen. Har helt enkelt inte orkat. Men idag känns det nästan helt bra igen! Har jullov nu s kan f*n inte bli bättre! Och snö har vi gott om så de räcker till Jul nästa år också. Mamma håler på att baka för fullt nu inför julen , riktigt nice! Nu bjuds det på lite juliga bilder!

Ha de bra!









































söndag 13 december 2009

För all del

Ojdå vad jag var seg idag! Men men, inte nu man ska va i form! Asså idag har varit en riktigt skön dag! Först träningen sen komma hem äta och sen en helt underbar kopp kaffe framför öppen spis och skidor! Herregud va skönt! Igår klistra jag på bilden på Björn igen på cykeln. Tänkte att man måste ju ha något på cykeln... Så jag klistra även på ett hjärta med ett E och ett J i. Vilket står för Eva och Jonas( mina föräldrar) som har stöttat mig på cykeln hela min cykel tid därför det bara går bättre o bättre! TACK! Nu sitter jag o lyssnar på lite små mysig musik. Riktigt skönt. Och börjar fundera på vad man ska göra på jullovet.. ska nog träna o umgås med kompisar! Ska bli helt underbart att slippa skola. Kom på att jag har glömt att öppna min choklad kalender på ungefär en vecka nu... Mycket socker på julafton! Mycket just nu men nu tror jag det börjar räta upp sig. Satt på Ridleyn i torsdes riktigt skönt faktiskt att köra lite racer visserligen på trainer men skönt ändå!

HA DE
Jonte

tisdag 8 december 2009

Ingen träning

De blev ingen träning idag tyvärr... det blev en liten promenad med Anna och Pernilla istället trevligt de också! Hoppas jag blir frisk till helgen för jag är riktigt sugen på att köra distans pass! Börjar faktisk tröttna lite på mtb just nu. Börjar tänka på säsongen upplägg och lite annat smått o gott. Hoppas verkligen det blir tävlingar i Belgien när vi ska dit! Känner på mig att nästa år kommer det at gå riktigt bra för mig. Då jag visade helt ok resultat i DK iår som första års! Det blir nog mycket utomlands nästa år! PERFEKT!Nä nu ska jag nog smsa lite med Anna sen sova!
GODNATT!

Jonte

måndag 7 december 2009

Halsen?!

Precis som de står ovan så undrar jag vad det är med min hals just nu. Den har svullnat upp och har ont i den.... inte alls bra! För jag skulle ju träna imorgon! Men det blir nog tyvärr inte av. Har varit på läger i helgen! Skäldervikens mtb läger vilket gick bra. Dock lite få tränare tyvärr men jag tyckte vi löste det på bästa sätt! Nu längtar jag till helgen mer än nånsin. Jag vet inte riktigt varför för jag ska inte hitta på nåt men ska bli skönt att slippa skolan! Sista veckan nästa vecka innan jul lov RIKTIGT skönt ska det bli med jul lov! Börjar närma sig Belgien sakta men säkert hoppas Belgien bjuder på många jätte kaniner....... och fin cykling!