torsdag 29 oktober 2009

Applåd!

Coolaste skorna nånsin! Special beställt is da shit. Applåd till Filippo!

onsdag 28 oktober 2009

?

HEJ!

Jaha, igår va det de första löpnings passet kändes bra att komma tillbaka till träningen. Denna känsla höll ända fram till kvällen då jag blev singel... inte kulmen livet får gå vidare ändå(lätt) 23/3-27/10 tack för denna tiden Anna bästa tiden i mitt liv<3 Men men nog om de läger i helgen!
Hitta denna bilden på cykelnytts hemsida den förklarar allt man vill nu, Va proffs, träna, bara glida runt med teamet, Mucho migusta!












HA DE!

måndag 26 oktober 2009

Läger..

Kom hem igår efter ett lärorikt läger i Jönköping Bäckstedt, Marcus Johansson, Glenn Magnusson och Madde Lindberg va där o snackad mycket intressant va det! Fick lära mig mycket. Om bland annat mental träning som är bra inför vintern. Har även reda satt upp ett mål till nästa säsong men det säger jag inte vilket det är men förhoppningsvis märker ni det. Seger eller tvåa är vad som gäller på de målet i alla fall. Det va den trevliga biten på lägret. Resten Glöms bara bort... tyvärr.
Nu e de lov i en vecka grymt skönt ska de bli! Ska även försöka komma ut på den nya racern idag också om det inte regnar!
HADE
JONTE

fredag 23 oktober 2009

Jönköping!

Länge sen nu!inte bra! Men ska bättre mig nu när det är LOV! Imorgon ska jag och min kropp stiga upp kl 5 på morgonen för jag ska till Lindaus Hemstad Jönköping på ett ungdomsläger! Det ska bli trevligt trevligt de! Var i Skara igår och kolla på skolan mycket mycket fin skola hoppas nu bara mina meriter på le cykeln räcker! Sitter o inväntar mat just nu de e fina grejer de! Längtar tills imorgon ska träffa en massa trevligt folk och träffa ANNA!!!!!! :) fast honingår där.... de ska nog bli trevligt i Jönköping!

HA DE
Jonte den LYCKLIGE!

måndag 12 oktober 2009

Sjuk! :(

Idg är jag hemma från skolan pga att jag är sjuk! :( inte alls bra jag har hostat i cirka två tre veckor men idag kändes deinte bra alls tyvärr :( Nu är praon slut det var roligt att proa på cykelcity jag ick bygga min egna cykel som blev en Ridley Excalibur med 2010 ultegra på! Iag har varir en tråkig dag. Det ända som har hänt är dataoch ätit god lunch! Sitter nu och lyssnar på Bloody beetroo Vlket är grymt bra! Nedan er ni min venterts! Grymma!!! Tack för tipset Micke! Längtar tills vinterträningen börjar riktigt sugen!!
Här är Cykeln som ska ta mig igenom Vinterträningen den Fina oranga sadeln och blden på
Anna. =Vinterträning succe!





















NYA CYKELN!





















torsdag 1 oktober 2009

Fredag!

Nu e det fredag! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen men på sön blir det sista tävlingen för iår i alla fall. Jag har fortfarande hosta men det börjar lugna ner sig nu. Hqr inte tränat på hela veckaqn tyvärr pga av den. Får se hur det går på sön! Nu ska jag ner och duscha sen äta sen ta bussen 0859 så nu har jag lite bråtom!
HA DE !
/JONTE
ska nog ha cykeln nedan!