lördag 31 mars 2012

Snart säsong!

Tja!

Det har hänt mycket sen jag uppdaterade sist. Jag har varit hemma i Skåne nu i veckan, grymt skönt att komma ner och träna på dom skånska vägarna! Gustav hade också tagit ledigt så vi tränade lite tillsammans. Nu sitter jag uppe i Falun igen, Har fått några bra träningsdagar här uppe nu också så det går bra nu helt enkelt! Ikväll kommer alla hem från mallis vilket ska bli skönt! Det har varit alldeles för tyst i lägenheten så nu behövs det lite sällskap! På Onsdag beger jag mig till Belgien för att träna och tävla. Första tävlingen är om en vecka exakt, det ska bli kul att komma igång med säsongen!

















söndag 18 mars 2012

Lägesrapport!

Hej!
Medans alla andra är på Mallorca så är jag kvar i Falun. Känns sådär att va kvar i Falun när alla andra åker till värmen men så får de va. Jag får mitt läger om 3 veckor i Belgien! Idag har jag knappt gjort någonting, jag har tränat och städat lite i köket. En ganska lugn dag helt enkelt! Nu ska jag dricka nyponsoppa och titta på playa del sol!

Ha de!
Jonte





















tisdag 13 mars 2012

Racer

Hej!

Idag var jag ute och körde på min nya Rose! Isen har försvunnit på dem flesta vägarna här runt Falun så det är bara att dra ut Rosen. Riktigt skönt väder, påminde mig om skåne då det blåste riktigt mycket. Men solen sken och det var 10 grader så det var härligt!
Nu ska jag gå och lägga mig!

Ha de!

söndag 11 mars 2012

Härlig helg!

Hej!

Nu är det snart Måndag igen, denna helgen har varit riktigt skön! Den har bara bestått av träning,mys och plugg. En väldigt lugn helg helt enkelt! Jag längtar riktigt mycket tills jag ska åka till Belgien med laget den 5 april. Kommer bli kul att komma tillbaka till Belgien igen och få cykla på deras fina vägar!
Ha De!
Jonte

måndag 5 mars 2012

Tillbaka i Falun!

Hej!
Nu är jag tillbaka i Falun igen efter en veckas lov. I helgen var det teamträff i Vårgårda igen, alltid kul att träffa laget och träna tillsammans! I lördags hade vi en öppen träning och det dök upp ganska många! Kul att se så många som var intresserade av att träna med oss. Vi körde velofondo varvet tillsammans med alla. Vi fick också våra cyklar nu i helgen, dem ser ännu bättre ut än vad förra årets cyklar gjorde! Och sköna var dom också. Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av ett ny städat rum!

Ha De!