tisdag 27 december 2011

Sammanfattning 2011

Hej!

Nu tänkte jag göra en sammanfattning om 2011!

KNÄET:
En vecka innan SM 2010 på en träning så small det till i mitt vänstra knä. Shit tänkte jag, nu kan jag inte fortsätta denna träningen. Efter tre dagar så kunde jag fortfarande inte gå med knäet, jag börja tänka att det kommer nog ta lång tid innan detta blir bra. Jag fick stå över SM oc
h istället gå runt och titta på med ett skadat knä. Den 13 Augusti (2010) började jag på cykelgymnasiet i Falun, jag började med ett skadat knä och visste inte riktigt vad dom skulle tycka om mig. Det första Lars-Åke Östlin (min tränare) gjorde var att börja med min rehabilitering. Jag fick simma och göra en massa olik konstiga ben övningar. Jag fick förbjud att ens sitta på en cykel på 1 månad, och jag tyckte det var det jobbigaste av allt. Under tiden fick jag gå och träffa en väldigt bra sjukgymnast vid namn Håkan. Månaderna gick och knäet blev lite bättre hela tiden. Jag hade rehab i princip hela vägen tills vi skulle till Mallis. Vi hann vara på Mallis i 4 dagar och sen var mitt knä bra. Då kunde jag börja träna på allvar. Stort tack till Lars-Åke och Håkan!


LAGET:
2011 så var jag med i Team falu ck Junior. Ett väldigt trevligt lag, jag har många ganska sjuka minnen från det gänget som jag inte tänker skriva här...Men det är kul! Jag körde mycket för laget då jag inte riktigt var på topp. Jag har lärt mig väldigt mycket i detta laget , mycket taktik och mycket annat.















JAG:
I början av säsongen hade jag min dåliga del. Man kan säga att jag bara har blivit bättre och bättre desto längre in i säsongen vi kom. Jag fick hämta många flaskor och gels i bilen till dom andra i laget, men jag såg allting som träning. Jag lyckades i alla fall vinna en tävling! Jag vann Svealandsmästerskapen vilket var ganska kul. Alltid kul sluta säsongen med en vinst!













Jag ser framemot säsongen 2012! Ska bli kul att få tävla igen!
Hoppas det inte blev för klyddigt att läsa.

Ha De!

Jonte

söndag 18 december 2011

Skåne

Tja!

Åkte till Skåne i Fredags, åkte hem tidigare då det var julbord på pappas jobb... Känner mig tjock när jag tänker på att det var därför jag åkte hem, men det gör nog inget med några julbord i mig! Har tränat ganska hårt denna helgen så just nu sitter jag och jobbar lite med skolarbete. Skönt att kunna slappna av efter träning! Dom skånska vägarna är f*n inte att underskatta...motvind eller kantvind är vad skåne erbjuder(och lite doft av gödsel) Manligt!

Nu ska jag fortsätta plugga!
Ha de!




tisdag 13 december 2011

En skön Tisdag!

Hej!

Det verkar som om den här Tisdagen kommer bli riktigt härlig! Var nyss i skolan och gjorde färdigt min produkt, så fick gå hem efter en timmes arbete. Riktigt skönt att få sluta tidigt! Så nu sitter jag hemma och myser med en kopp kaffe och lite pepparkakor! Hade tänkt att plugga lite så man kan känna sig nöjd ikväll.
Ha de bra! Ska försöka uppdatera mycket nu under julen!



























måndag 12 december 2011

Livi test och julbak!

Tja!
Idag har jag varit på livi och gjort test. Det var jobbigt kan jag säga! Är inte precis i form i heller så det var mycket mjölksyra som gällde. Sitter just nu hemma och kollar på när Linn och Felicia bakar pepparkakor och knäck. Ska bli gott att smaka sen! Nä nu måste jag hänga upp tvätt.

Ha De!

söndag 11 december 2011

Längtar

Tja!

Har precis sädat lägenheten, riktigt skönt att ha det gjort. Så nu kan man bara ta det lugnt resten av dagen! Ska för övrigt göra livi test imorgon... kommer bli tufft!
Kan säga att jag längtar väldigt mycket till säsongen, ska bli så sjukt skönt

att börja tävla igen. Men det är ett tag tills dess.. satt och kollade igenom lite bilder från denna säsongen. Här kommer några!
Ha de!























































tisdag 6 december 2011

Vinter?

Tja!

Det har fortfarande inte kommit någon snö till Falun.. vilket är riktigt nice! Dock känns det inte som jultid riktigt än men de kommer nog. Får bli ett kort inläg idag då jag måste plugga och sedan träna! så här kommer lite bilder från senaste tiden här i Falun!

Ha De