måndag 14 februari 2011

Pucko

Hej!
Nu är jag hemma efter ett lärorikt simmpass. Det var YA särsim. DE hela går ut på att jag Fredrik,Linus och Linn ska lära oss simma crawl. De gick faktiskt helt ok, men har en bit kvar. Sitter just nu inne hos Linus och äter mackor apelsin och dricker pucko! Pucko måste va världens finaste dricka!

Ha De!




söndag 13 februari 2011

Lite skidor

Hej!

Har nyss åkt lite skidor med Jenny,Hanna,Bamse och Benny. Mycket trevligt var det faktiskt trots att jag var riktigt sliten efter att jag har haft nån sorts vinterkräksjuka. Vinterkräksjuka är aldrig kul! Men nu mår jag bra igen. Nu ska jag ner till gymmet en stund sen blir det bakning med Hanna och Linus!




















Ha De

Puss

onsdag 9 februari 2011

Idioter

Hej!

Jag gillar inte att skriva om doping men när jag gick in på eurosport/cykel idag så blev jag riktigt arg. Detta var vad jag såg:



















De står ju f*n bara om doping för tillfället!
Att Riccó har försökt att bloddopa sig helt själv visar ju bara vilken j*vla idiot fuskare han är. Jag är sjukt trött på alla j*vla fuskare. Ut med dom efter första gången!




torsdag 3 februari 2011

gästbloggning

tjab
flizen och gumman gästbloggar lite, eftersom att jonathan har ont i knät och är sjuk i knäet. vi har simmat lite och nu gör vi lite powerpointpresentationer. jonathan är sur för han får inte köra tc. felicia har en ful väska
på återseende