lördag 26 september 2009

Bov

Nu har jag stigit upp! Tidigt tidigt tidigt... jag är ganska sa trött sa far val sova lite i bilen pa väg till tävlingen. Benen känns rätt ok. Nä nu ska jag äta frukost! Förklaring för igar var att det var kantvind sa jag hängde inte med men jag var bland dom sista som släppte och det kändes som halva klungan fick släppa.

/Jonte

Tönder

Bröt ! Laddar om inför imorgon!

fredag 25 september 2009

Snart tävling!

Ska snart äta frukost hitta en data pa hotellet trevligt trevligt!

/Jonte

torsdag 24 september 2009

DK!

Åker till DK imorgon om min hosta inte blir värre men det börjar kännas bättre nu! Ska bo på sama ställe som Anna! :D men nu ska det drickas honungs vaten!

HA DE!
/Jonte

måndag 21 september 2009

Måndag

Nu har snart hela måndagen gått! Imorgon ska det tränas (om jag blir bättre i halsen). Längar tills Tönder Bov. När denna veckan slutar kommer det bliu chill för min del!
1.Fredag kväll:Åker till DK!
2. Lördag:Tävlar!
3. Söndag: Tävlar!
4: v.40,41 Prao på Cykelcity!
Så ser det ut titta o njut!
Ska även säga grattia till Marcus Fåglum Karlsson för att han vann tävlingen längsta strumporna!
Fina grejer det!

söndag 20 september 2009

Grattis!

Idag fyller min sötnos år! :)
Grattis Anna älskar dig!<3
Ska även passa på att säga att jag har köpt gubbastrumpor!(stödstrumpor) för återhämtningens skull nu återstår de bara att se om de funkar. Bara en vecka kvar i skolan tills jag har prao jag ska proa på Cykelcity ska bland annat bygga ihop min cykel! Som blir en Ridley Excalibur om jag blir nöjd! :)

HA DE
/Jonte

lördag 19 september 2009

DM

HEJ!
Nu e jag hemma från Partempo DM ingen rolig startlista jag och Alex var ensamma i junior klassen! så det var synd. Men vi fick en bra tid i alla fall! Anna fyller år Imorgon så kommer ett grattis inlägg imorgon! Nu ska det snart ätas och sen kollas på cykel! Skulle även presentera de nya företaget Jonte och Adams Getahandel!

/Jonte

























måndag 7 september 2009

Chill

Idag har varit en rätt chill dag, ingen läxa! Nu vill jag bara träna! Längtar till imorgon då det är träning på klubben!(som vanligt)kommer även att få träffa Anna! Det ska bli trevligt. Nu ska jag äta pasta med skinka och ostsås! Det ska bli gott!

HA DE!

/Jonte
Bilderna är från de chilla mtb GM som jag och Anna och Gustav var på
Gustav körde inte pga. en handskada däremot körde Klara och Ola!
Trevligt sällskap!














söndag 6 september 2009

GM

Nu e jag hemma från GM. Kom 8 på tempot och bröt linjet. Linjet gick inte alls bra eller jo dom första varven gick bra men tjabbla helt till det när jag blev för aktiv så det sluta med att jag blev avhängd vilket aldrig är kul. Johan bröt också. Jag trodde det skulle bli ett helt annat lopp än vad det blev eftersom jag trodde backarna var jobbigare än vad dom va. men jaja det kommer ler tävlingar! Jag är riktigt ladda inför åstorps loppet då ska det gå undan! Nu vill jag bara vara med Anna! Så får väl ta och ringa henne sen :) Nä nu ska det kollas runt på nätet o tjata på sebbe så han börjar laga mat!:)

HA DE

/Jonte